Tom Market Szolgáltató Központ

Tom Market üzletként sosem maradsz magadra! A Tom Market központ Szolgáltató Központként működik és számos szolgáltatást nyújtunk partnereink részére.

Tom Market ellátási lánc - Központi Raktár

A Tom Market Kft. pécsi székhelyű központi raktárából kizárólag szerződéses franchise partnereink rendelhetnek. A webáruházban leadott rendeléseket a Tom Market Kft. szerződött, magyar tulajdonban álló, megbízható és ismert logisztikai partnerei teljesítik a rendeléstől leadott 72 órán belül. A webshopon beérkező megrendeléseket a raktározást végző vállalkozás munkatársai átadják a fuvarozó cégnek, aki a megrendelt árut a kívánt üzletbe szállítja.

 

Alacsony árak, beszállítói kedvezmények - visszatérítések

Együtt erősebbek vagyunk! A hálózat méretéből adódóan a Tom Market különleges beszállítói kedvezményeket tud kialkudni partnerei számára. Pek-Snack, Coca Cola, Chio, nem is kell, hogy többet említsünk! A rendszeres és kedvező árú ellátás mellett minden évben komoly beszállítói visszatérítésekre is jogosult leszel.

Tom Market Kávé

A Tom Market kávékoncepció alapgondolata, hogy a Tom Market országosan jól ismert brandjét és arculatát összekapcsoljuk egy olyan magas minőségű és egyedi kialakítású termékkel, amely kényelmi szolgáltatásként hozzájárul partnereink forgalmának növeléséhez, és vásárlóink elégedettségét is fokozza.

Kisboltként elengedhetetlen, hogy rendelkezzünk olyan termékekkel vagy szolgáltatásokkal, amelyek újra és újra visszacsábítják a vásárlókat, az elvitelre készített kávé (coffee to go) ennek kiváló eszköze.

És a legjobb, hogy a Tom Market Szolgáltató Központ biztosít számodra mindent, ami a kávé élményhez elengedhetetlen!

Professzionális adminisztráció

Az általunk ajánlott Frézer Market Vállalatirányítási Rendszer egy mérföldkő a modern kiskereskedelem megvalósításához vezető úton. Segítségével kontrollálhatjuk a profitunkat érintő folyamatokat az árubeszerzéstől az értékesítésen át a cégvezetésig. A rendszert fejlesztő és működtető informatikai cég és a Tom Market Kft. közösen azon dolgozik, hogy egyedi fejlesztések útján, maximálisan a hálózat igényeinek megfelelő szoftveres támogatást fejlesszen ki. Ez magában foglalja a teljes bolti folyamat kontrollját és a befektetett erőforrások hatékonyabb felhasználását is.

Modern belső kialakítás

Modern hűtők, klíma, LED világítás, ez nálunk mind alapvető elvárás és beépítésre kerül Tom Market üzletedbe. Kivitelezői csapatunk már a tervezéstől kezdve segít neked a modern és funkcionális belső tér kialakításában.

Egyedi külső megjelenés

A Tom Market üzletek esetében az egységes üzletkép és a marketing elemek nagyon meghatározóak! A hálózat piros-sárga színeit régóta ismerik a vásárlók, ez a színkombináció és a homlokzat dekorációja figyelemfelkeltő, az új üzletek így könnyen azonosíthatóak. Az alapvető külső dekoráció minden partner számára kötelező, ennek terveit veled együttműködve készítjük el, gyártását és telepítését pedig a Tom Market Szolgáltató Központ szerződött alvállalkozója végzi, így a végeredmény, a valódi Tom Market életérzés garantált.

Marketing támogatás

Online marketing tevékenységünk (facebook kampányok, nyereményjáték szervezés és lebonyolítás) mellett, grafikai szolgáltatásokkal (banner, szórólap, stb.) is segítünk, hogy jelenlétedet minden platformon biztosítsuk. Egyedi igényeid alapján kreatív tanácsadás keretében segítünk, mivel tudnád üzleted kívül-belül feldobni, vagy éppen hogyan növeld vásárlóid számát vagy a kosárméretet.

A Tom Market üzletekben kéthetente a Központ által meghatározott 12-14 darab termék akciós. Az akcióhoz szórólap készül, amelynek tervezését a Tom Market Szolgáltató Központ vállalja. Az akció online formában is hirdetésre kerül több social media platformon.

Promóciós rendezvényeket is szervezünk minden partnerünk számára az üzlet nyitásakor, illetve ezt követően minden évben a bolt „születésnapján”. Ennek lebonyolítását és az ehhez szükséges eszközöket és személyzetet a Tom Market Szolgáltató Központ biztosítja.

Tom Market Közösség

A Tom Market életérzéshez hozzátartozik a közösségi lét. Minden évben nagyszabású központi szülinapot szervezünk. Hajózva ünnepeltünk már a Balatonon, de volt már, hogy quad versenyt szerveztünk egy vidéki birtokon. Együtt ünnepeljük minden bolt szülinapját egy nagy roadshow keretében és nőnapi bulit is szoktunk tartani.

Partnereink és munkatársaink számunkra elsődlegesek, ezért igyekszünk minél többször, több fórumon kapcsolatot tartani, találkozni velük. Nálunk egy csapat van, a Tom Market Közösség, legyél Te is a tagja!