Támogatás

Soha életedben nem vállalkoztál, de nyitottnak érzed magad rá?
Meguntad eddigi vállalkozásodat és szívesen kipróbálnál valami újat?
Generációváltás előtt állsz és nincs, aki átvegye üzleted?
Mi mindenben segítünk, mindenre megtanítunk!
Támogatásunkkal Te is sikeres magyar vállalkozóvá válhatsz!
Légy része te is az ELSŐ hazai kisbolt hálózatnak!

 

Egyedi támogatási rendszerünkkel személyre szabottan vezetünk be a boltozás rejtelmeibe! Meglévő kompetenciáid alapján tudást és anyagi támogatást nyújtunk, nemcsak a kezdetekben, hanem a boltnyitást követően is! 

Kezdeti segítségnyújtás

Általában komoly kihívást jelent egy új bolt megnyitása, hiszen a megfelelő ingatlan kiválasztásán túl a bolt berendezése és a megfelelő áruval való feltöltése is kulcs a sikerhez.

Itt jövünk a képbe mi! Kisbolthálózatunk több, mint 10 éves működtetése során megszereztük azt a tudást és tapasztalatot, amivel sikerre viheted vállalkozásodat.

Mi tudjuk mitől lesz a Te boltod is olyan sikeres, mint a többi Tom Market üzlet és azért vagyunk, hogy segítsünk!

Anyagi támogatás

Támogatunk, ha érzel magadban vállalkozó kedvet és szeretnéd magad kipróbálni a kiskereskedelemben, de még sem elegendő tőkéd, sem tudásod, tapasztalatod nincs hozzá.

Segítünk elsajátítani azt a tulajdonosi szemléletet, amivel nemcsak folyamatos emberi erőforrás szükségleted tudod biztosítani, hanem azt is, hogyan válj főállású vállalkozóvá.

Folyamatos helyi támogatás - képzések

Teljes bolthálózatunkat lefedő területi képviselői csapatunk a nyitást követően sem fog magadra hagyni. Legalább kéthetente meglátogatnak, kérdés esetén pedig azonnal rendelkezésedre állnak, legyen az a boltot érintő, bármilyen jellegű megkeresés.  

Oktatási referensünk biztosítja, hogy a boltozást és a hálózatunkat érintő legújabb szolgáltatásokról, információkról, trendekről azonnal értesülj! 

Szkenner kassza képzéseink biztosítják, hogy partnereink a legnaprakészebb technikai újdonságról értesüljenek. Kollégáink a boltodban és telefonon is rendelkezésre állnak, amennyiben szkenner kassza támogatásra van szükséged. 

Értékesítési támogatást nyújtunk annak érdekében, hogy gyorsan, jó áron juss termékhez. Kiterjedt beszállítói hálózatunk mellett központi raktárunkból is ellátjuk partnereinket. Webshopos rendelési lehetőségek mellett, értékesítőinknek személyesen is adható le rendelés. 

Marketing támogatást nyújtunk hálózati szintű és egyedi megoldásokkal. Erősítjük boltjaink online megjelenését és hagyományos marketing eszközökkel (kéthetes akciók, szórólap) és összetéveszthetetlen arculatunkkal is segítjük boltjainkat!