Csatlakozás menete

Csatlakozz hozzánk egyszerűen! Átalakulnál vagy új üzletet nyitnál, mindenben segítünk!

1. lépés: Hálózatfejlesztői csapatunk részletesen tájékoztat a csatlakozás és az üzletnyitás folyamatáról és feltételeiről.

2. lépés: A meglévő bolt részletes felmérése vagy optimális új üzlethelyiség választása. Neked és az általad kiválasztott lokációnak is több szűrőn kell átesni, hogy megbizonyosodjunk róla, valóban sikeres vállalkozást indítunk.

3. lépés: A szerződéskötés. A folyamat a Tom Market, mint szolgáltató központ és a boltnyitással kapcsolatos feladatok bemutatásával folytatódik, amely végén aláírjuk a franchise szerződést.

4. lépés: Kivitelezés – beüzemelés. Teljeskörű támogatást kapsz Tom Market üzleted kialakításához. Műszaki és beüzemelő csapatunk szaktudása minden folyamatnál rendelkezésedre áll.

5. lépés: Az elkészült boltot ünnepélyes keretek között, egy fergeteges nyitóbulival ünnepeljük meg.

6. Utógondozás: Területi képviselőink az üzletnyitást követően sem hagynak magadra. Sőt, továbbképzésekkel és oktatások szervezésével gondoskodunk róla, hogy minden boltozást érintő lényeges kérdésről első kézből értesülj. Részese leszel egy csapatnak, ami nemcsak üzleti támogatást, hanem közösséget is jelent számodra