Hálózati életképek

Szeretnénk néhány mondatban, képekkel színesítve bemutatni szervezeti felépítésünket.  Boltod megnyitását követően szinte biztos, hogy mindennapos kapcsolatban leszel majd az alábbi osztályokkal és az ott dolgozó kollégákkal.

Hálózatfejlesztés

Hálózatfejlesztő kollégáinkkal fogsz először találkozni, ha üzletnyitáson gondolkodsz. Ők keresnek fel, amennyiben jelzed csatlakozási szándékodat, és ők lesznek azok is, akik segítenek értékelni, hogy az üzletnyitás feltételei adottak-e esetedben. A szerződéskötésig – és persze utána is – bármilyen kérdésed esetén elirányítanak az adott területért felelős kollégához.

Kivitelezés

Kivitelezési koordinátoraink segítenek abban, hogy készülő üzleted műszakilag, illetve berendezésében is Tom Market-es legyen. A bolti alaprajz elkészítésétől kezdve, a bútorok legyártásáig és beszereléséig végig melletted állnak, és a több, mint 150 bolt nyitás során szerzett tapasztalatukkal segítenek.

Beüzemelés

Beüzemelési koordinátorainkkal is szoros kapcsolatban leszel, hiszen, ha kivitelezési kollégáink végeztek, és az üzlet műszakilag is rendben van, kezdődik a bolt beüzemelése. A gyakorlatban ez nagy feladat, hiszen beüzemelőink segítenek neked az engedélyek beszerzésében, kialakítani és megrendelni a kezdő szortimentet, majd áruval feltölteni az üzletet, kialakítani a vásárlói útvonalakat, sőt még a pénztárkezelés alapjait is megtanítják Neked és az alkalmazottjaidnak. Nem túlzás azt mondani, hogy a bolt megnyitása előtti körülbelül két hétben, biztosan nem fogsz unatkozni. Ezt garantáljuk!:)

Marketing

Marketing osztályunk segít neked többek között az arculatunknak megfelelő, külső bolti dekoráció megtervezésében. Kreatív tanácsadás mellett, egyedi grafikákat (szórólapok, facebook bannerek) is készítünk neked, azért, hogy boltodat az adottságainak megfelelően tudd népszerűsíteni. A marketing osztály szervezi a különböző központi rendezvényeket pl. partnertalálkozók, karácsonyi rendezvény, illetve a boltok roadshow-it is. Amennyiben munkaerőigényed van, segítünk a toborzásban is.

Területi képviselet

Területi képviselőink túraterv alapján, meghatározott rendszerességgel keresnek fel. Amellett, hogy ellenőrzik, boltod megfelel-e a franchise előírásoknak, bármilyen kérdéseddel is fordulhatsz hozzájuk! Rajtuk keresztül biztosan eljut az információ, hogy kérdésedre közvetlen forrásból, mihamarabb választ kapj!

Üzletkötők

Üzletkötőinknél személyesen vagy telefonon is adhatsz le rendelést a központi raktárba! Aktuális nagyker akcióinkkal, promóciókkal is ők keresnek majd. Árukészletről, illetve a termékekkel kapcsolatban általánosságban is kérdezhettek tőlük!

Szkennerkassza

Szkennerkassza beüzemelésért felelős kollegáink meghatározó részei lesznek mindennapi életednek az üzlet megnyitását követően, ez biztos! Túratervszerű szkennerkassza oktatások alkalmával fix időpontokban felkeresnek majd, de napi, szkennerkasszát érintő technikai jellegű kérdéseiddel te is keresheted őket.

Beszerzési osztály

Budapesti központunkban dolgozó kollégáink gondoskodnak arról, hogy minden üzletünk a lehető legjobb áron jusson hozzá az áruhoz, és kéthetes akcióinkat is ők állítják össze.

Logisztikai osztály

Logisztikai osztályunk a szállítmányozást végző szerződött partnerünk segítségével juttatja el a Központi raktárunkból az árut boltodba. Bármilyen logisztikát érintő kérdéssel (pl. visszáru) fordulhatsz hozzájuk.

Pénz- és munkaügy

Pécsi központunkban dolgozó kollégáink tartják rendben a franchise hálózattal összefüggő pénzügyi adminisztrációt. Velük minden bizonnyal többször lesztek kapcsolatban, hiszen ők állnak többek között a központból érkezett számlák mögött is.

IT

Minden, ami informatika, legyen az a médiamonitor az üzletedben vagy észrevétel a nagykereskedelmi webshopunkkal kapcsolatban.

Központi ügyfélszolgálat

Megpróbáltuk lefedni a Tom Market központi működését érintő területeket, de ha ezek után is kérdésed van, központi e-mailes vagy telefonos elérhetőségeinken is kereshetsz minket, ebben az esetben akár már 24 órán belül jelentkezünk a megoldással. Pécsi központunk pedig munkaidőben is nyitva áll, ha csak éppen erre jársz és beugranál egy kávéra vagy, ha személyesen szeretnél kérdezni kollégáinktól.

Rendezvényeink

Számunkra fontos, hogy évente párszor szervezetten is összegyűljünk és ünnepeljünk, vagy éppen fontos, minden partnerünket érintő kérdéseket tárgyaljunk meg.

Partnertalálkozók

Kéthavonta két helyszínen (Siófok és Pécs) megrendezésre kerülő partnertalálkozóinkon mindig más, aktuális témát érintünk, amelyre természetesen mindig, minden partnerünk hivatalos.

Szülinapi rendezvény

Szeptemberben ünnepeljük szülinapunkat, minden évben valamilyen más, izgalmas helyszínen és programokkal. A rendezvényre partnereink mellett a bolti dolgozók is hivatalosak, így az egész napos buliból és eszem-iszomból egyetlen Tom Marketes sem marad ki.

Karácsonyi gálavacsora

Az évet egy hatalmas gálavacsorával és a legszebb üzleteknek járó díjak kiosztásával zárjuk, ahova partnerként természetesen te is hivatalos leszel.

Nőnapi rendezvény

Partnereinket és a hölgy dolgozókat minden évben meghívjuk a központ által szervezett nőnapi bulira és köszönjük meg ezzel is folyamatos és kitartó munkájukat.

Boltnyitás, bolt „születésnap”

Boltnyitásodat fergeteges bulival ünnepeljük, sátorral, ugrálóvárral kitelepülünk üzleted elé, ahol egész nap kóstoltatással, arcfestéssel és lufihajtogatással várjuk új vásárlóidat. A nyitást követően minden évben megtartjuk majd a bolt „szülinapját” is, a nyitáshoz hasonlóan mindenféle extrával.

<