Tom Market

Legyen Ön is a partnerünk

Mit nyújt a Tom Market?

Ön éppen azon gondolkozik, hogy érdemes-e belevágnia egy új élelmiszer bolt nyitásába vagy talán már most is boltot üzemeltet, de nem látja hogyan tudná jelentősen növelni a bevételeit? Ismerje meg a Tom Market által nyújtott alábbi előnyöket! Ha most próbálná ki magát ezen a területen levesszük a válláról a nyitással járó gondok, problémák nagy részét! Van már boltja? Akarja hogy több vásárló válassza az Ön boltját? Élvezné az alacsonyabb üzemeltetési költségek előnyeit? Önnek is tudunk újat mondani!

komoly beszállítói kedvezmények
komoly beszállítói kedvezmények
magasabb árrés
magasabb árrés
közvetlen gyártói beszállítás
közvetlen gyártói beszállítás
alacsonyabb költségek
alacsonyabb költségek
profi arculat
profi arculat
folyamatos képzések
folyamatos képzések
hatékonysági marketing stratégia
hatékonysági marketing stratégia
közösségi programok
közösségi programok
beszállítói visszatérítések
beszállítói visszatérítések
üzletek közti versenyek
üzletek közti versenyek
biztos jövedelem forrás
biztos jövedelem forrás
szakértő munkatársak
szakértő munkatársak
segítőkész csapatmunka
segítőkész csapatmunka
más életszemlélet
más életszemlélet
továbbiak
kevesebb

Csatlakozás egyszerűen!

Azt gondolja, hogy az emberek többségének komoly kihívást jelent egy új bolt nyitása? Valóban így van, hiszen a megfelelő ingatlan kiválasztásától a bolt berendezéséig és a megfelelő árúval való feltöltéséig rögös út vezet. De pont ez az egyik terület melyben csapatunk az elmúlt 9 év során komoly tapasztalatot szerzett, így Önnek nem a jogszabályok böngészésével vagy a megfelelő kivitelezők felkutatásával kell töltenie az idejét, hanem koncentrálhat azokra a dolgokra amitől az Ön boltja is legalább olyan sikeres lehet, mint a többi Tom Market országszerte.

01 Felmérés

Meglévő boltjának részletes felmérése vagy az optimális új üzlethelyiség kiválasztása.

02 Szerződéskötés

Központ bemutatása, majd a közös sikerek megalapozása a franchise szerződés aláírásával.

03 Kivitelezés

Teljes támogatásnyújtás a vadonatúj Tom Market üzlete kialakítása során.

04 Ünnepélyes megnyitás

Szép új boltja, feltöltött polcokkal várja elégedett vásárlóit, akik rendszeres vevőivé vállnak.

Részletek

A partnerség feltételei

A Tom Market hálózat nem csak a boltok méretében tér el a nagy nemzetközi hálózatok üzleteitől hanem abban is, hogy igyekszünk a partnereink egyéniségét felhasználva a boltjainkat is különlegesség, személyessé tenni. Viszont a vásárlóinkat csak úgy tudjuk bevonzani, ha vannak bizonyos elemek melyek minden üzletünkben egyformák és amiben megbízhat minden vevő. A bizalom kiépítésének és a magas vásárlószám elérésének érdekében pedig vannak feltételek melyek minden üzletünk számára kötelező. Ezek közül a feltételek közül a legfontosabbak:

  • 50-100 m2 alapterületű üzlethelyiség
  • franchise szerződés aláírása és az abban foglaltak maradéktalan betartása
  • arculati elemek kötelező alkalmazása
  • kötelező termékek, szolgáltatások használata
  • törvényi feltételek maximális betartása
  • aktív részvétel a bolt mindennapi működtetésében

Vállalkozás alapítása

Szerencsére a mai világban egy vállalkozás elindítása nem nagy ördöngösség! És a legegyszerűbb módja annak, hogy a saját maga urává válhasson, biztos megélhetés mellett. Kíváncsi arra, hogy hogyan lehetséges ez? Videónkból megtudhatja!

Akik már csatlakoztak

Ha jól működik a boltja, azért lépjen be, ha nem, akkor azért! Az első hónap végén tudtam, hogy még két másik boltot is fogok nyitni.

Kis-Bocz Valéria Pécs

Soha nem sikerült addig eljutnom, hogy valamelyik beszállítónál kedvezményeket eszközöljek. Ezt a Tom Market megteszi helyettünk.

Faitig Attiláné Pécs

Hogyan lehet Önnek saját boltja?

Semmi sem lehetetlen, de ez még annál is egyszerűbb! Mi szükséges ahhoz, hogy egy saját Tom Market bolt tulajdonosává váljon? Milyen lépések megtétele, és készségek birtoklása elengedhetetlen ahhoz, hogy vállalkozása, üzlete sikeres legyen? Kérdéseire válaszokat talál Videónkban!

Tájékoztató meglévő boltok számára!

Az alapítónkhoz hasonlóan, valószínűleg Ön is egy olyan bolt tulajdonos, aki az elmúlt évek során szívét lelkét beletette boltjába, de mégis bizonytalannak érzi a jövőt. Amennyiben a biztosabb, sikeres jövő receptjét keresi, nálunk megtalálja. Együtt, közös munkával, támogatással a legkiforrottabb elképzeléseket is könnyebb megvalósítani. Hogyan gondolkodunk mi a célokról? Videónkból kiderül!

Takács László

Sales expert, Tom Market

Videó lejátszásaMEGTEKINTEM A VIDEÓT

Kérjen visszahívást!

VISSZAHÍVÁST KÉREK