Tom Market

A Tom Marketről

„A Tom Market, mint franchise hálózat egyszerre szeretne minőségellenőr, mentor, üzleti partner, munkaadó és irányadó lenni a hazai kisboltosok többsége számára.”

11

Év szakmai tapasztalat

10

Megyében jelen vagyunk

126

Jelenleg üzemelő üzlet

Üzletpolitikánk

Törekszünk olyan közeget kialakítani, melyben vásárlóink számos élelmiszert megtalálnak nagy választékban úgy, hogy jól képzett munkatársaink szívélyes, gyors kiszolgálást nyújtanak, amelynek elengedhetetlen része a barátságos mosoly. Üzleteinkben a vevők állnak a középpontban, elégedettségük számunkra a legfontosabb.

Balaton

Küldetésünk és céljaink

Egy országosan ismert, szolgáltatásait és termékeit tekintve piacvezető, pro­fesszionális megjelenésű kisbolt hálózat működtetése, amely a franchise tagja­inak biztos megélhetést nyújt. Bízunk benne, hogy ezzel a célkitűzéssel egyre több bolt tulajdonos tud azonosulni és hálózatunkhoz csatlakozva felismeri, hogy a jövőbeni biztos bevétel és működés alapja az összefogás.

  • Egyre kedvezőbb árakat tudjunk nyújtani
  • Vásárlóinkat minél színvonalasabb, barátságosabb kiszolgálásban részesítsük
  • Termékpalettánkban minden fellelhető legyen
  • Termékeink minősége a lehető legmagasabb színvonalú legyen
  • Országos lefedettség elérése, hogy mindenhol vásárlóink közelében lehessünk

Történetünk

Cégünk 2006-ban alakult Pécsen egyetlen élelmiszerbolt nyitásával.

Tulajdonosunk hamar felismerte, hogy önálló üzletként egyre nehezebben tud talpon ma­radni a kiélezett piaci versenyben, ezért nagy­szabású tervet dolgozott ki, arra vonatkozóan, hogy további boltok csatlakozásával hogyan tudja megvalósítani a Tom Market nevű kisbolt hálózat elindítását és működtetését. Az eltelt évek során az ötletből egy sikeres, 9 megyé­ben működő hálózat lett, mely minden csatla­kozó bolt számára biztosíték a versenyképes gazdasági szereplésre.

Jelmondatunk:

Kisbolt nagy választék”


Akik már csatlakoztak

Ha jól működik a boltja, azért lépjen be, ha nem, akkor azért! Az első hónap végén tudtam, hogy még két másik boltot is fogok nyitni.

Kis-Bocz Valéria Pécs

Soha nem sikerült addig eljutnom, hogy valamelyik beszállítónál kedvezményeket eszközöljek. Ezt a Tom Market megteszi helyettünk.

Faitig Attiláné Pécs

Takács László

Sales expert, Tom Market

Videó lejátszásaMEGTEKINTEM A VIDEÓT

Kérjen visszahívást!

VISSZAHÍVÁST KÉREK